Gyenes Levente

  Kedves Látogató!

  Gyömrő a kezdetektől befogadó település volt. Az 1900-as évek elején kezdődő dinamikus fejlődése után sokan választották a főváros közelsége miatt lakóhelyüknek városunkat. Mi, a tőrsgyökeres gyömrőiek nem idegenkedve nézünk az új arcokra, hanem büszkék vagyunk arra, hogy városunk ennyire vonzó, hogy mások is örömmel választják lakóhelyüknek. Mi, gyömrőiek nyitottak vagyunk az újdonságokra, könnyen alakítunk ki új barátságokat és összességében elégedettek vagyunk a helyi viszonyokkal és mindazzal, amit szeretett városunk ad nekünk.

  Városvezetőként kiemelt figyelmet szentelek a település fejlesztésére. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogyha befektetők célpontnak választják településünket, legyen az ingatlan befektetés vagy akár bármilyen más üzleti célú befektetés.

  A KastélyDomb lakópark nagy figyelmet vívott ki magának, hiszen nemcsak a környéken, hanem talán még országosan is egyedülálló koncepció alapján kívánják a lakópark fejlesztést megvalósítani a beruházással. Nagy bátorságra vall a fejlesztőktől a mostani, kicsit bizonytalan gazdasági helyzetben ilyen volumenű beruházás sorozatba kezdés. Azonban a területet és a koncepciót elnézve, biztos vagyok abban, hogy a KastélyDomb lakópark által városunk egy szép, minőségi, jól élhető, és a város életéhez szervesen kötődő településrésszel gyarapodik.

  Bízom abban, hogy nemcsak honlap olvasóként, hanem hamarosan gyömrői lakóként is köszönthetem Önöket!

  Szeretettel:

  Gyenes Levente
  Gyömrő, 2012
  ott-hon.hu
  Variart

  Minden jog fenntartva: 2012-2019 www.ott-hon.hu
  E-mail: info@ott-hon.hu, Telefon: +36 70 311 5944