3 rétegű üvegezés

Az ablakok hőszigetelését kisebb részben a keret és a szárny, nagyobb részben pedig az üveg határozza meg. A hagyományos két rétegű üvegezéssel készült termopán üvegekkel ellátott nyílászárók nagy többségének belső felülete a téli időszakban 14 C° alá csökken, így a következő jelenségek létrejöttével kell számolnunk:

A benti kb. 22 C° körüli és az ablakfelület 14 C°-os hőmérsékletének jelentős különbsége miatt az ablak közelében huzatot érzünk. Az ablakfelületen lehűlő hideg levegő lefelé áramlik ezért sok esetben a padlóhoz közeli magasságban is huzat érzetünk lesz. Ilyenkor többnyire a padló feletti 50cm-es magasságig egy 17 C°-os, vagy akár annál alacsonyabb hőmérsékletű légréteg alakul ki, amely jelentős energiaveszteség keletkezése mellett a komfortérzetünket is rontja.

A KastélyDombon az energiaveszteség minimalizálása érdekében olyan, 3 rétegű üvegezéssel, kiváló szigetelésű tokszerkezettel rendelkező ablakokat alkalmazunk, melyekkel Ügyfeleink optimális komfortérzetének fenntartása mellett az energiaszámlák érdemi csökkentését érjük el.
ott-hon.hu
Variart

Minden jog fenntartva: 2012-2019 www.ott-hon.hu
E-mail: info@ott-hon.hu, Telefon: +36 70 311 5944